Wednesday 3 December 2014

A little bit of Christmas.



Joulu on jo kovin vahvasti mielessä - johan se on tasan kolmen viikon päästä aatto joten saahan se ollakin! Eikä joulu ole mitään ilman kunnon joulufiilistelyä! Meille ei tule kuusta, koska ollaan varsinainen joulun aika mummuloissa. Äitini kovasti jo kyseli, että millainen kuusen koristelu tehtäisiin tänä vuonna - perinteinen punainen vai valkoinen. Viime vuonna tein kuuseen koristeet itse, kurkkaa kuvat TÄÄLTÄ. Jos olisin raaskinnut, olisin tälle vuodelle ostanut koko kuusen täyteen noita Anni Pitkäjärven kuusenkoristeita, joita ostin Tokyon joulumyyjäisistä männä viikonloppuna. Ne saavat nyt siis koristaa meidän kodin "kuusta" eli muutamaa marjakuusen oksaa, jotka poimin pihalta pensaanleikkuun yhteydessä. Hyllyssä oleva korti on Kanelimaan Hanna-Riikan Kanelikaupasta ostettu Havut-kortti. Tilasin noita kortteja kavereille joulukorteiksi ja pidin muutaman itsellänikin :) Raidallisen virkatun pallon ohje löytyy TÄÄLTÄ.


Christmas is already strongly in my mind - and now also a little bit in our home. I added some Christmas feeling in our kitchen / livingroom. Only three more weeks until Christmas!

2 comments:

  1. Onpa suloista! Minäkin ostin Tokyon myyjäisistä Anni Pitkäjärven korvikset. Pidän hurjasti myös noista kuusenkoristeista :) Ihania värejä sinulla taas.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anni Pitkäjärvellä oli mahtavia juttuja kaikki! Joten eipä ihme, että yhdellä jos toisella on tarttunut sieltä hänen tekeleitään mukaan :)

      Delete

Related Posts with Thumbnails